Sponsortips

De individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride heeft als doel om een mooi sponsorbedrag te realiseren. Het minimale sponsorbedrag per deelnemer is € 15,00. Geen ervaring met het werven van sponsorgeld? Geen zorgen.

De belangrijkste tip!

Communiceer aan anderen wat je gaat doen en onderstreep het belang van de oogbesturingscomputer voor de cliënten van Willem Felsoord die niet op een normale manier kunnen communiceren. Op de website krijg je een eigen profielpagina. Voeg een foto en jouw motivatie toe en deel de link met iedereen die je kent!

Sponsoracties

Verzin een leuke actie waarmee je geld kunt ophalen, meest belangrijk is: informeer je omgeving en stimuleer om mee te doen!

Heb je connecties met het bedrijfsleven? Maak hier gebruik van en benader bedrijven voor een kleine bijdrage of om sponsor te worden.

Zet jouw socialmediakanalen in (Twitter, Facebook, Instagram en Linkedin). Geef kort aan wat je doel is en waarom mensen je moeten steunen en vermeld de link naar je profielpagina.

De hashtags zijn: @HerwerdenKiwanisSponsorride, #HerwerdenKiwanisSponsorride, #oogbesturing , #Kiwaniszoetermeer, #jijmaakthetverschil