Een recreatieve sponsortocht

Deze afwisselende recreatieve sponsortocht voor heel de familie start bij SnowWorld in Zoetermeer. De fietsroute gaat allereerst door de mooiste en oudste straten van Zoetermeer. Vervolgens fietsen de deelnemers door natuurgebied Bentwoud en door het Groene Hart richting Stompwijk. Via de smalle paden hebben de fietsers uitzicht over een uitgestrekt landelijk gebied. De route is 35 kilometer lang.

Gedurende de route worden de deelnemers getrakteerd op educatieve-, sportieve- en culinaire stops. De route eindigt en start bij SnowWorld Zoetermeer. Aan het einde van de fietstocht genieten we samen met de cliënten en medewerkers van Willem Felsoord na van de dag. Onderdeel van de afsluiting is de overhandiging van de cheque van het tot dan toe opgehaalde geldbedrag en de verloting van een luxe e-bike onder de deelnemers.

Als je je inschrijft voor de Herwerden-Kiwanis Sponsorride dan schrijf je je in voor een bijzonder mooi evenement en committeer je je aan een bijzonder doel; de oogbesturingscomputer voor kinderen en jongvolwassenen die voor dagbesteding komen bij Willem Felsoord.

Financieel

In aanloop naar de Herwerden-Kiwanis Sponsorride is het jouw doel om zoveel mogelijk geld (minimaal € 12,50) in te verzamelen voor het goede doel: de oogbesturingscomputer voor Willem Felsoord. Jij staat en gaat hiervoor!

Inschrijven

Heb jij interesse gekregen om mee te doen en je in te zetten om het doel: één oogbesturingscomputer sponsoren voor kinderen die het hard nodig hebben? 

Schrijf je dan in!