Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur je vraag naar info@herwerdenkiwanissponsorride.nl of vul het contactformulier in. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

1. Wanneer is de individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride in 2020?
Uiterlijk op 31 juli 2021. Jij kiest de tijd en de route die bij je past!

2. Ik ben op zoek naar het logo van Herwerden-Kiwanis Sponsorride. Kan ik dat krijgen?
Logo’s kun je downloaden. Je kunt het materiaal vrij gebruiken.

3. Voor wie is de individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride?
De individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride, is een familie fietstocht. Iedereen mag meedoen, op elk soort fiets. De sponsormogelijkheden en wat de individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride de partners biedt, is terug te vinden in het Partnerformulier.

4. Is er een GPX route van de originele Herwerden-Kiwanis Sponsorride beschikbaar?
Ja, deze is vanaf 1 april beschikbaar op de website.

5. Wat is het minimale sponsorbedrag dat ik moet behalen?
Iedere deelnemer verzamelt minimaal € 15,00 aan sponsorgeld.  Vorm je met meerdere deelnemers een team dan is het minimale sponsorbedrag voor het totale team € 15,00 maal het aantal deelnemers in het team. Ben je met drie leden in een team dan is dus het minimale totaalbedrag van dit team € 45,00 (drie keer € 15,00).

6. Het evenement was op 30 mei 2021, maar wordt deze keer individueel gereden. Gaat alles wel goed?
Jazeker, ondanks alles blijft het team Herwerden-Kiwanis Sponsorride vol energie! Door Corona heeft de Herwerden-Kiwanis Sponsorride organisatie uit veiligheidsoverwegingen besloten de sponsorride deze keer individueel te fietsen. Uiteraard staat veiligheid van alle deelnemers voorop. Heb je vragen, heb je je al ingeschreven en wens je niet deel te nemen aan de individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride, heb je gesponsord en wil je je geld terug, dan is dat uiteraard mogelijk. Op de contactpagina staan de benodigde emailadressen en telefoonnummers. Stuur ons een mailtje of bel ons!