Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ze je vraag naar info@herwerdenkiwanissponsorride.nl of vul het contactformulier in. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

1. Wanneer is de Herwerden-Kiwanis Sponsorride in 2020?
Op 30 mei 2021.

2. Ik ben op zoek naar het logo van Herwerden-Kiwanis Sponsorride. Kan ik dat krijgen?
Logo’s kun je downloaden. Je kunt het materiaal vrij gebruiken.

3. Voor wie is de Herwerden-Kiwanis Sponsorride?
De Herwerden-Kiwanis Sponsorride, is een familie fietstocht. Iedereen mag meedoen, op elk soort fiets. De sponsormogelijkheden en wat Herwerden-Kiwanis Sponsorride de partners biedt, is terug te vinden in het Partnerformulier.

4. Is er een GPX route beschikbaar?
Ja, deze is beschikbaar op de website.

5. Wat is het minimale sponsorbedrag dat ik moet behalen?
Iedere deelnemer verzamelt minimaal € 12,50 aan sponsorgeld.  Vorm je met meerdere deelnemers een team dan is het minimale sponsorbedrag voor het totale team € 12.50 maal het aantal deelnemers in het team. Ben je met drie leden in een team dan is dus het minimale totaalbedrag van dit team € 37,50 (drie keer €12,50).

6. Het evenement is op 30 mei 2021, maar zou eerst eerder plaatsvinden. Gaat alles wel goed?
Door Corona heeft de Herwerden-Kiwanis Sponsorride organistaie uit veiligheidsoverwegingen besloten de sponsorride van 17 mei 2020 te verplaatsen naar 6 september 2020 en nu naar 30 mei 2021. Uiteraard staat veiligheid van alle deelnemers voorop. Heeft u vragen, heeft u zich al  ingeschreven en kan niet op 30 mei 2021, heeft u gesponsord en wilt u uw geld terug, dan is dat uiteraard mogelijk. Op de contactpagina staan de benodigde emailadressen en telefoonnummers. Stuurt u ons een mailtje of belt u ons!