Hoe fiets ik de individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride?

Fiets de route die je wil! Samen gaan we individueel fietsen om die fantastische oogbesturingscomputer te kunnen aanschaffen! De minimale afstand is 25 kilometer. Is jouw prestatie 150 km? Dat kan ook. Laat iedereen weten dat jij jouw afstand gaat fietsen en vraag iedereen om je te sponsoren.

Fiets jouw route voor 31 juli 2021! Stuur daarna bijvoorbeeld een Strava registratielink, of een afbeelding van je fietsknooppuntenroute, of een foto van je sporthorloge, of een prachtige foto van onderweg naar info@herwerdenkiwanissponsorride.nl en ontvang die prachtige en unieke deelname medaille 2021!

 

Geen eigen route, of wil je verrast worden?

De oorspronkelijk Herwerden-Kiwanis Sponssorride, die door Corona niet in de gezamenlijke vorm kan doorgaan, is een afwisselende fietstocht. De fietstocht is geschikt voor het hele gezin en te berijden met elke soort fiets. De route gaat door de mooiste en oudste straten van Zoetermeer, gevolgd door een tocht door het prachtige natuurgebied Bentwoud, waarna we via paden door het Groene Hart richting Stompwijk fietsen. De fietsers hebben een prachtig uitzicht over een uitgestrekt landelijk gebied.

Deze route is 35 kilometer.  (Klik voor de GPX)

De inschrijfkosten zijn € 7,50 per persoon, daarnaast moet je proberen om minimaal € 15,00 aan sponsorgeld binnen te krijgen. Je kan je aansluiten bij een team of zelf een team maken!

Het is een sponsortocht: haal zoveel mogelijk geld op bij familie, kennissen, vrienden en relaties. We fietsen individueel om met z’n allen een oogbesturingscomputer voor Willem Felsoord mogelijk te maken!