Inschrijven Deelnemer

Het inschrijfgeld voor de fietstocht is € 7,50. De minimale binnen te halen sponsorbijdrage voor het goede doel is € 15,00.

In aanloop naar de individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride 2021 is het dus jouw uitdaging om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen. De fietstocht heeft als doel om de oogbesturingscomputer voor Willem Felsoord mogelijk te maken. Jij staat en gaat hiervoor! Alleen of samen met anderen vorm je een team om het sponsorbedrag zo hoog mogelijk te laten zijn. Daarom vragen wij om mee te doen en je te laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s!

Na je inschrijving ontvang je een e-mail met jouw persoonlijke “sponsor-mij” link.

Waar en wanneer?

De individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride start vanuit jouw huis of waar dan ook! Fiets jouw route, in het bos, langs het strand, in de stad, in het park, kortom jouw route.

De individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride moet voor 31 juli 2021 gereden zijn! Na jouw prestatie stuur je een bewijsje op van jouw route: stuur de Strava registratielink, een afbeelding van je fietsknooppuntenroute, een foto van je sporthorloge, of bijvoorbeeld een prachtige foto van onderweg naar info@herwerdenkiwanissponsorride.nl De prachtige en unieke Herwerden-Kiwanis Sponsorride 2021 medaille ontvang je dan spoedig.