Fiets niet voor niets!

Vakanties zijn voor de meeste mensen vanzelfsprekend, maar voor dierbaren met een (verstandelijke) beperking is dit een uitdaging vanwege de benodigde begeleiding, financiën en organisatie.

Gelukkig biedt Teamwerk Zorg uitkomst. Zij organiseert op 3 oktober 2023 een midweek weg naar de Erve Boes groepsaccomodatie in Punthorst. Help om de vakantie van hun leven te hebben. Sponsor hen voor een bonte avond, bowlen, avondspel, wandelen door donker bos, speurtocht, douanespel, zwemmen, met de familiefiets over park en gezellig samen eten en barbecueën.

Daar is geld voor nodig! Fiets daarom op 17 september mee met de Herwerden-Kiwanis Sponsorride! Het gezelligste fietsevenement voor jong en oud met veel entertainment. Met één gemeenschappelijk doel: minimaal 50 mensen de financiële mogelijkheid geven om op vakantie te gaan! Kiwanis Zoetermeer heeft de ANBI-status, het verzamelde geld is volledig bestemd voor deze vakantie.

Een vakantie onder professionele begeleiding kost veel geld! Het zijn vooral de mensen zonder zware indicatie die niet meegaan op vakantie. Deze mensen krijgen geen zorgbudget en naasten moeten de vakantie betalen. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een vakantie zamelen wij geld in.

Voor velen is het voor eerst weg onder de vleugels van ouders vandaan. Het is een ontwikkelingsstap; leren met elkaar om te gaan en het ontwikkelen van sociale vaardigheden en zelfredzaamheid.

Schrijf je in met familie, vrienden en kennissen! Inschrijven als Team kan ook!