Antistrijkstokbeleid

Kiwanis Zoetermeer & De Hoop voert een antistrijkstokbeleid. Het sponsorgeld en ontvangen donaties aan de deelnemers, teams en vrijwilligers van de Herwerden-Kiwanis Sponsorride worden voor 100% besteed aan de goede doelen van de Herwerden-Kiwanis Sponsorride. Het inschrijfgeld van de deelnemers wordt besteed aan de organisatie van het evenement. Partners kunnen de Herwerden-Kiwanis Sponsorride doneren met een financiële bijdrage, producten en/of diensten. De financiële partnerbijdrage wordt gebruikt voor de organisatie van het evenement tenzij de partner kiest om geheel of gedeeltelijk haar financiële bijdrage aan het goede doel van de Herwerden-Kiwanis Sponsorride te doneren. Indien de donaties van de partners groter zijn dan de kosten inclusief reserves, wordt het resterende geldbedrag gebruikt voor de goede doelen van de Herwerden-Kiwanis Sponsorride.

De Herwerden-Kiwanis Sponsorride organisatie bestaat uitsluitend uit vrijwilligers en kent geen beloningsbeleid. Deze leden van de organisatie ontvangen geen salaris, managementvergoeding of andere financiële bijdragen ter compensatie voor hun inzet. Er zijn geen kosten van een bedrijfsbureau. Alle kosten voor de Herwerden-Kiwanis Sponsorride worden gedragen door de organisatie, inschrijfgeld van deelnemers en donaties van partners. Indien er kosten worden gemaakt dan worden deze inzichtelijk gemaakt in de jaarverslagen.