Wat kan je verwachten op 30 mei 2021?

De Herwerden-Kiwanis Sponssorride is een afwisselende fietstocht met verrassende stops en een hapje en een drankje tussendoor. De fietstocht is geschikt voor het hele gezin en te berijden met elke soort fiets. De route gaat door de mooiste en oudste straten van Zoetermeer, gevolgd door een tocht door het prachtige natuurgebied Bentwoud, waarna we via paden door het Groene Hart richting Stompwijk fietsen. De fietsers hebben een prachtig uitzicht over een uitgestrekt landelijk gebied. De route is 35 kilometer en wordt afgewisseld door educatieve, culinaire en sportieve tussenstops. Welke? Zie hiervoor de menukeuzes! Tot aan 30 mei 2021 maken we steeds meer tussenstops bekend!

Start: bij SnowWorld Zoetermeer, Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer bij een van de restaurants.
Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid.
Fietsenstalling: Er is een bewaakte fietsenstalling.
Aanvang: Vanaf 9:30 uur ben je welkom op het startpunt, vanaf 10:00 uur tot 11.30 uur kan je starten met fietsen.

We schatten in dat een fietser met een gemiddelde conditie tussen 2 en 4 uur doet over het fietstocht. Gedurende de dag zijn er verschillende tussenstops. We stoppen bij Terra Projects, Hudson, Weipoort IJs en meer!  De organisatie is nog in volle gang. Wij zorgen nog wekelijks voor extra tussenstops en vermaak op de route.

De inschrijfkosten zijn € 5 per persoon, daarnaast moet je proberen om minimaal € 12,50 aan sponsorgeld binnen te krijgen. Je kan je aansluiten bij een team of een team maken!

 

Het is een sponsortocht: haal zoveel mogelijk geld op bij familie, kennissen, vrienden en relaties. Wij fietsen voor een oogbesturings computer voor Willem Felsoord. Door de hoofdpartner van de Herwerden-Kiwanis Sponsorride wordt een Gazelle Grenoble E-bike ter beschikking gesteld ter waarde van € 2149.  Heb je meer dan € 100 gesponsord? Dan doe je mee met de lotterij!

De dag eindigt wanneer alle rijders weer binnen zijn. Kom je dus op het eindpunt (zelfde als startpunt) afmelden!